Välkommen som gästanvändare

Din registrering som gästanvändare är slutförd.

Som gästanvändare får du bland annat tillgång till Friskis&Svettis Teams-miljö. Microsoft Teams är det viktigaste verktyget för kommunikation inom föreningen. Som gästanvändare kan du inte bara deltaga i online-möten som du blir kallad till, du kan chatta och sätta upp video-samtal med dina funktionärskollegor.

Installera Teams-appen

Om du inte redan har Teams-appen installerad i din dator, padda eller smartphone ska du ladda ner och installera appen. Friskis&Svettis förväntar sig att alla funktionärer installerar Teams-appen. Du behöver appen för att kunna deltaga i on-line-möten du blir kallad till. Uppkoppling till dessa möten underlättas om du redan installerat appen.

https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-teams/download-app

Efter att appen är installerad ska du starta Teams och logga in med mail-adressen i gästanvändarkontot för att testa att allt fungerar.

Misslyckas inloggning i Teams, kontakta Föreningen. Skicka gärna med ett skärmklipp på eventuellt felmeddelande, det hjälper oss vid felsökning.

Arbetsdator

Om du tänkt använda Teams-appen i en dator som du fått genom din arbetsgivare, behöver du logga ut ditt arbetskonto och sedan logga in igen med Friskis-kontot.

Glöm inte att logga ut Friskis-kontot när du stänger ner din Friskis-session.

För att logga ut klicka på din profilbild och välj Logga ut (Sign out).

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR, för mer information se sjofageln.se/privacy-policy.

Bokmärke/Favorit

Spara denna sida bland dina bokmärken/favoriter. Sidan uppdateras löpande med information som är relevant för gästanvändare. Även om du redan har fått allt på plats kan du behöva gå tillbaka till denna sida för att ta del av viktig information om Teams.